Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 21 augustus 2022 @ 20:17 door Serpentor , 430 keer bekeken

Daddy's verloofde (Gretchen F…

Daddy heeft meerdere malen aan vrouwen beloofd om met ze te trouwen, maar in het eerste seizoen in de aflevering 'The Charity Shop' maakt een oude dame (Gretchen Franklin) wel erg veel indruk. Ze heeft zich koppig gemanifesteerd in de slaapkamer van Daddy en weigert te vertrekken.

Daisy: "Ze zit daar maar stil te zitten. Even dacht ik dat het Onslow was." Dit is reden genoeg om Hyacinth erbij te halen, die natuurlijk haar vader verdedigt: "Ze heeft zich vast aan hem opgedrongen terwijl hij sliep." Maar wat ze ook probeert, de dame geeft geen krimp. Hyacinth gaat op zoek naar haar zoon, maar zelfs dat helpt niet, totdat Rose de zoon wel leuk vindt en de zoon mét moeder haastig het huis verlaat.

Er zijn natuurlijk meer vrouwen die op het punt stonden met Daddy in het huwelijksbootje te stappen, en het andere bekende voorbeeld is Mrs Braddock (Jessica James), die zich ten koste van de hond in de auto van Onslow heeft gemanifesteerd. Overigens is het ook niet voor het eerst dat een dame zich in de kamer van Daddy bevindt. In 'Hyacinth is Alarmed' denkt Daddy echter dat er een spookfiguur in zijn kamer zit, wat reden is om de dominee erbij te halen...



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.