Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 augustus 2021 @ 00:31 door Serpentor , 31 keer bekeken

Daddy (George Webb)

Daddy is de vader van Hyacinth, Daisy, Violet en Rose en grootvader van Stephanie en Sheridan, en woont in het huis van Onslow en Daisy. Er zijn aanwijzingen dat Bruce en Violet ook kinderen hebben, maar deze worden nooit gezien.

'Hij is alleen maar een beetje seniel, op de mooist mogelijke manier'. Hyacinth neemt het altijd op voor haar hoogbejaarde vader. De rest van de wereld weet dat Daddy constant het idee heeft nog steeds in het leger te zitten, er nog steeds volop oorlog is, oude van dagen dames door hem in superheldkledij in het postkantoor moeten worden gered... en hij zelf spiernaakt op de fiets achter vrouwen aan gaat.

Hij is fit genoeg om op een skatebord te rijden, auto te rijden (zo valt hij levensgevaarlijk in slaap achter het stuur van Richards wagen in 'A Picnic for Daddy') en is geen vrouw in de stad veilig voor zijn avances. Tot grote ergernis van Hyacinth kan hij maar niet van de vrouwen afblijven en meer dan eens vraagt hij ze zelfs ten huwelijk. In de aflevering 'The Charity Shop' is er een vrouw (Gretchen Franklin) die weigert zijn kamer te verlaten omdat hij haar beloofd had te trouwen.

Hyacinth mag hem dan telkenmale verdedigen, maar zelf houdt ze de boot af als het aankomt op het in huis nemen van Daddy. 'Hij is veel te ruw met het speelgoed van Sheridan', of: 'Hij houdt de badkamer voor zichzelf'. Nadeel is alleen wel dat, om hem te bezoeken, ze steeds naar de verpauperde omgeving van Onslow en Daisy moet, die zelf ook vaak hun handen vol hebben aan de nukken van Daddy, die ook een enorme kei is in het weglopen. En hoewel Hyacinth zich schaamt voor Onslow's manier van leven, is dat vaak nog niets vergeleken bij de escapades van haar vader!

Eén ding is zeker: Daddy zit allesbehalve achter de geraniums! Zijn rol wordt gespeeld door George Webb.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.