Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 17 oktober 2022 @ 20:26 door Serpentor , 260 keer bekeken

De dominee en zijn vrouw (Jer…

De nieuwe dominee ('Michael') en zijn echtgenote worden tijdens de tweede aflevering van het eerste seizoen geïntroduceerd. De thee met lichte versnaperingen zal ze nog lang bijblijven! De rol van de dominee wordt gespeeld door Jeremy Gittins, zijn echtgenote door Marion Barron.

Het duurt niet lang of de dominee voegt zich bij de groep mensen die voor Hyacinth graag een paar blokken omloopt. Maar in tegenstelling tot zijn echtgenote heeft Michael die afkeer niet jegens de rest van Hyacinths familie. Dat komt ongetwijfeld omdat Rose, de jongste zus van Hyacinth, niet al te subtiel avances maakt naar de dominee, tot afgrijzen van zijn echtgenote. Ze heeft dan ook alle reden om jaloers te zijn.

De dominee wordt tegen wil en dank betrokken bij de plannen van Hyacinth, van optochten tot kerstmusicals en het begeleiden van de oude van dagen naar zee. Het liefst maakt hij zich er met een smoes vanaf, maar dat lukt niet altijd.

In hetzelfde seizoen zien we ook een andere dominee, die de dienst rond de doop van Onslow's kleinkind verzorgt, maar dat is niet dezelfde acteur. Die rol wordt gespeeld door Gerald Sim (bekend als The Rector uit To the Manor Born).



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.