83 keer bekeken

Daddy (George Webb)

 • dinsdag 31 augustus 2021 @ 00:53
  #7
  reactie op (#6) Serpentor

  Blijft één van de favorieten, vooral de laaste scene :-)

   

 • maandag 30 augustus 2021 @ 02:12
  #6
  reactie op (#5) Serpentor

  Zelf even gescreenshot van de DVD, en ondermekaar gezet in één foto 

 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:53
  #5
  reactie op (#4) rb1972

  Geweldig shot was dat! Ik ga eens kijken of ik dat shot kan vinden, anders maak ik er zelf een screenshot van, te mooi voor woorden 

 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:45
  #4
  reactie op (#3) Serpentor

  Gelukkig krijgt Hyacinth het wel terug op haar bord: als ze achterin de auto zit (en zich verschuilt onder de hoed) en de politie de bomvolle auto wil aanhouden. En Elizabeth en Emmet zien haar ook nog zo zitten 

  Edit: dat is bij de Picnic uit mijn hoofd, als Daddy met de auto van Richard ervandoor gaat en de Vicar met de stationcar iedereen moet vervoeren en ook nog spullen voor Onslow's familie (Ralphy) moet ophalen, met die toren aan spullen op het dak.

  Gewijzigd op 2021-08-30 01:47:47
 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:42
  #3
  reactie op (#2) rb1972

  Inderdaad een beschamend moment, toen zei ze er ook nog bij: 'Dan had ik liever dat hij naar het vreemdelingenlegioen was gegaan' . En Daddy mag best komen naar Hyacinth, zolang het maar in de achtertuin is 

 • maandag 30 augustus 2021 @ 01:34
  #2
  reactie op (#1) Serpentor

  En Daddy knoeit ook teveel, anders had Hyacinth hem wel in huis genomen (haha). Nooit dus. Dalijk wordt het "woodblock" in de gang vies.

  Ik denk dat Hyacinth ergens wel dankbaar is dat Daisy voor Daddy zorgt, want soms heeft ze een schuldgevoel, bijvoorbeeld als ze de Picnic met Daddy wil doen.

  Het ergste moment is misschien wel als ze tegen Richard zegt dat hij moet spelen dat het zijn vader is bij de Art Exhibition omdat Hyacinth niet met Daddy gezien wil worden *kuch* 

 • maandag 30 augustus 2021 @ 00:32
  #1

  Daddy is de vader van Hyacinth, Daisy, Violet en Rose en grootvader van Stephanie en Sheridan, en woont in het huis van Onslow en Daisy. Er zijn aanwijzingen dat Bruce en Violet ook kinderen hebben, maar deze worden nooit gezien.

  'Hij is alleen maar een beetje seniel, op de mooist mogelijke manier'. Hyacinth neemt het altijd op voor haar hoogbejaarde vader. De rest van de wereld weet dat Daddy constant het idee heeft nog steeds in het leger te zitten, er nog steeds volop oorlog is, oude van dagen dames door hem in superheldkledij in het postkantoor moeten worden gered... en hij zelf spiernaakt op de fiets achter vrouwen aan gaat.

  Hij is fit genoeg om op een skatebord te rijden, auto te rijden (zo valt hij levensgevaarlijk in slaap achter het stuur van Richards wagen in 'A Picnic for Daddy') en is geen vrouw in de stad veilig voor zijn avances. Tot grote ergernis van Hyacinth kan hij maar niet van de vrouwen afblijven en meer dan eens vraagt hij ze zelfs ten huwelijk. In de aflevering 'The Charity Shop' is er een vrouw (Gretchen Franklin) die weigert zijn kamer te verlaten omdat hij haar beloofd had te trouwen.

  Hyacinth mag hem dan telkenmale verdedigen, maar zelf houdt ze de boot af als het aankomt op het in huis nemen van Daddy. 'Hij is veel te ruw met het speelgoed van Sheridan', of: 'Hij houdt de badkamer voor zichzelf'. Nadeel is alleen wel dat, om hem te bezoeken, ze steeds naar de verpauperde omgeving van Onslow en Daisy moet, die zelf ook vaak hun handen vol hebben aan de nukken van Daddy, die ook een enorme kei is in het weglopen. En hoewel Hyacinth zich schaamt voor Onslow's manier van leven, is dat vaak nog niets vergeleken bij de escapades van haar vader!

  Eén ding is zeker: Daddy zit allesbehalve achter de geraniums! Zijn rol wordt gespeeld door George Webb.