64 keer bekeken

The Major

 • zondag 22 augustus 2021 @ 23:44
  #2
  reactie op (#1) Serpentor

  Soms hij opeens héél kwiek lopen haha.

  Dank je voor bijdrage weer Marcel. 

 • vrijdag 20 augustus 2021 @ 00:45
  #1

  Majoor Wilton-Smythe is een typische man van het establishment met wie Hyacinth graag gezien wordt... maar dan wel graag op een veilige afstand! Want terwijl iedereen probeert het contact met Hyacinth te vermijden, doet de majoor alles om bij haar in de buurt te komen. Hij heeft onbetwist een oogje op haar!

  Vaak gebeurt dit op niet al te subtiele wijze (zoals in 'Golfing with the Major', 'Daddy's Accident' en 'Onslow's Birthday'). Hij is getrouwd, maar zijn echtgenote is nooit in beeld, en de majoor spreekt ook niet al te voordelig over haar. Hij heeft een uitstekende staat van dienst in het leger en draagt naar eigen zeggen nog granaatscherven in zijn benen mee waardoor zijn manke been verklaard wordt. In werkelijkheid is dit meestal een smoes om medelijden op te wekken, en is hij dusdanig fit dat vooral Hyacinth het moet ontgelden.

  De majoor mag dan tot de upper class behoren; hij is een door en door oversekst man! De majoor, de gehele serie gespeeld door Peter Cellier, is alleen te zien in de eerste twee seizoenen. En dat is meer dan genoeg voor Hyacinth!